RECEPT

Pikantni piščanec

Ingver je odlična začimba, ki z ostrim okusom povsem vsakdanje jedi naredi malce eksotične.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Popečen piščanec s šampinjoni je silno preprosta in hitro pripravljena jed, ki ima nežen okus, zlasti če na koncu dodamo še žlico ali dve smetane. Za spremembo pripravimo podobno jed, ki ji na koncu dodamo strt česen in svež nariban ingver.

Slednjega lahko nadomestimo s suhim v prahu. Pomembno je, da piščanca in gob ne dušimo, temveč jih zgolj na hitro popečemo. Tako bo nastala odlična jed ravno prav pikantnega in hkrati osvežujočega okusa. Zraven ponudimo krompir v kosih ali riž in svežo solato. Tako kosilo bo pripravljeno v pol ure.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije