ODPRTA KUHINJA
Polnjene paprike v paradižnikovi omaki
Klasika zadnjih dni poletja. Lahko si jih naredite tudi na zalogo.

Odpri galerijo
FOTO: Krištof Koman
Mojca Komanok@deki.si
10.07.2018 ob 05:24
10.07.2018 ob 08:01
Ni boljšega od domačih polnjenih paprik. Sezona je tu, najboljše od vsega pa je, da jih lahko naredite tudi na zalogo. Čeprav iz prehranskega vidika nepotrebno, 'filane paprike' tradicionalno ponudimo s pire krompirjem in skledo zelene solate.
Recept najdete na Odprti kuhinji.
Recept najdete na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Nedeljski referendum: test za Goloba, priložnost za Janšo! Anketa se nagiba v eno smer
RTVS v radikalne reze? Ukinili bi Kaj dogaja, Joker, Dobro jutro ... na čakanje tudi do 400 zaposlenih
Na vaji v Baslu Klemen razkril svoj adut (VIDEO)
Vplivneži z dotiki in »jezdenjem« morskih psov sprožajo napade, znanstveniki opozarjajo
Komentarji:
Priporočamo
Nedeljski referendum: test za Goloba, priložnost za Janšo! Anketa se nagiba v eno smer
RTVS v radikalne reze? Ukinili bi Kaj dogaja, Joker, Dobro jutro ... na čakanje tudi do 400 zaposlenih
Na vaji v Baslu Klemen razkril svoj adut (VIDEO)
Vplivneži z dotiki in »jezdenjem« morskih psov sprožajo napade, znanstveniki opozarjajo