Prednovoletne gostije po nasvetih Ane Roš
Ana Roš je v sodelovanju s Tušem na police slovenskega trgovca postavila že več kot 50 različnih vrhunskih izdelkov iz najkakovostnejših lokalnih sestavin. Asortiment znamke Ana Roš & Tuš je že tako bogat, da je izjemna osnova za vrhunsko decembrsko kulinarično doživetje kar v zavetju lastne kuhinje.
In kaj za decembrske pojedine priporoča vrhunska chefinja Ana Roš? Sestavila je priporočila za vse glavne obroke v dnevu. Gre za visokokakovostne in uravnotežene jedi, ki jih boste želeli pripravljati znova in znova ter jih brez slabe vesti tudi boste. Vse jedi so pripravljene iz izdelkov linije Ana Roš & Tuš.
Za zajtrk:
Francoski toast s kruhom z drožmi in borovničevo marmelado s kandiranimi limonami
- Zmešajte jajce, mleko in sladkor. V to zmes namočite rezine kruha z drožmi, lahko tudi rezine starega kruha.
- Namočene rezine popecite v ponvi do rjavkaste barve.
- Postrezite z borovničevim namazom, namazom dulce de leche, toffee, namazom slovenska jabolka ali slovenske hruške.
Piškoti
- Medenjaki ali piškoti spekulas.
- Za doma pečene piškote poiščite preprost recept za maslene piškote in sestavinam dodajte eno od granol Ana Roš & Tuš.
Za kosilo:
Meso ali zelenjava z granolo
- Zmešajte granolo z beljakom v homogeno zmes. Z zmesjo premažite meso ali zelenjavo. Pecite v pečici po običajnih smernicah peke mesa in zelenjave pri nižji temperaturi.
Testenine s kandiranim paradižnikom
- Spoznajte slastne mojstrovine slovenske kulinarike, ki jih odlikujejo vrhunske lokalne sestavine in edinstvena tekstura. Premamile vas bodo z bogatimi aromami lovorovega lista, brinovih jagod in koromača.
Za večerjo:
Hrenovke s kandiranimi paradižniki
- Otroci jih obožujejo, ampak tudi odrasli se jim ne moremo upreti. Blago dimljene hrenovke s slovenskim maslom, skuto in korenjem bodo v nekaj minutah pričarale vrhunski obrok za vsakega člana družine.
Mariniran svinjski vrat s solato z granolo
- Predstavljamo slastno slovensko svinjino, začinjeno s tremi temnimi omakami, česnom, ingverjem, koriandrovimi semeni in melaso. Postrezite jo kot pečenko, v sendviču, cezarjevi solati ali pa hladno, z gorčico ali hrenom. Odlično se prileže tudi Aninim širokim rezancem.
Kombiniranje vrhunskih izdelkov Ana Roš & Tuš je brezmejno.
Od sočnega in bogato začinjenega mariniranega vratu iz kakovostne slovenske svinjine s prilogo iz korenčkovih njokov v slastni omaki iz staranega sira in smetane do čudovitih, ročno izdelanih kobariških štrukljev s kepico edinstvenega sladoleda z medom in žajbljem. Ali pa ročno izdelani ravioli s skuto, pripravljeni po italijanskem postopku in preliti z oljčnim oljem ter posuti s svežimi kaprami, in sočna potica kraljica z bogatim nadevom iz sadja in oreščkov, z aromo klinčkov in svežino limone. To so le nekatere jedi z Aninega prazničnega menija.
Pokusite prav vsako jed, praznični meni pa najdete tukaj.
Vstopite v novo leto na najvišji kulinarični ravni z jedmi iz preverjenih domačih sestavin. Vstopite v novo leto z izdelki Ana Roš & Tuš. Vsi izdelki so na voljo v vseh trgovinah Tuš in spletnem supermarketu hitrinakup.com.
Naročnik oglasne vsebine je TUŠ