RECEPT

Preprosta in hitra jed, ki navduši: omleta

Poletna jed.
Fotografija: FOTO: Elena_danileiko/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Elena_danileiko/Getty Images

Jed lahko pripravimo na različne načine. Zelenjavo lahko narežemo na drobno in zmešamo skupaj z jajci, lahko jo pred tem malce dušimo in potem primešamo jajcem ali pa popečeno zelenjavo stresemo po napol pečeni omleti. Da bi bila omleta bolj rahla, v jajca prilijemo par žlic mleka ali smetane za kuhanje. Vmešamo lahko tudi nariban parmezan ali drugi sir in seveda zelišča in začimbe, tudi s slanino in gobami bo jed čudovita. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij