Recept: bananov sladoled
Preprosto in slastno.
Odpri galerijo
1. Banane narežemo na kolobarje, jih damo v vrečko in za najmanj dve uri postavimo v zamrzovalnik.
2. Zamrznjene damo v blender in miksamo, dokler ne dobimo kremaste, sladoledne strukture, če imamo težave pri miksanju, po potrebi dodamo mandljev napitek.
3. Če bi radi dodali še kateri okus, je zdaj pravi trenutek. V zmes banan vmešamo žlico arašidovega namaza, tudi čokoladnega, žlico kakava, malo vaniljeve paste, sesekljane lešnike, žlico kokosa ali skodelico jagod in zmiksamo, da se vse dobro poveže.
4. Če imamo raje mehkejši sladoled, postrežemo takoj, dodamo lahko še na koščke narezano banano in potresemo s sesekljanimi lešniki, ali pa prestavimo v posodo, ki jo dobro zapremo in še za kakšno uro postavimo v zamrzovalnik.
2. Zamrznjene damo v blender in miksamo, dokler ne dobimo kremaste, sladoledne strukture, če imamo težave pri miksanju, po potrebi dodamo mandljev napitek.
3. Če bi radi dodali še kateri okus, je zdaj pravi trenutek. V zmes banan vmešamo žlico arašidovega namaza, tudi čokoladnega, žlico kakava, malo vaniljeve paste, sesekljane lešnike, žlico kokosa ali skodelico jagod in zmiksamo, da se vse dobro poveže.
4. Če imamo raje mehkejši sladoled, postrežemo takoj, dodamo lahko še na koščke narezano banano in potresemo s sesekljanimi lešniki, ali pa prestavimo v posodo, ki jo dobro zapremo in še za kakšno uro postavimo v zamrzovalnik.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
15:15
Sedem zakonov obilja