RECEPT

Recept: kaneloni

S čemažem jih nadeva Irena Sitar, oskrbnica Doma na Čemšeniku.
Fotografija: Recept: kaneloni s čemaževim nadevom FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Recept: kaneloni s čemaževim nadevom FOTO: Špela Ankele

Dve leti je Irena Sitar oskrbnica Planinskega doma Čemšenik, katerega lastnik je Planinsko društvo Iskra Kranj. Tam, na 840 nadmorskih metrih, Irena Sitar z veliko ljubezni pripravi marsikaj: »Imamo obare in krače, svinjska rebrca s kožo in pražen krompir. Ta je moja specialiteta, saj ga naredim na prav poseben način. Potem so tu še ajdovi žganci, legendarni skutni štruklji in še kaj.«

Če ljubko planinsko postojanko obiščete te dni, bo imela Sitarjeva verjetno na zalogi tudi kaj imenitnega s čemažem, morda celo kanelone po receptu, ki ga je z veseljem narekovala za današnje Okuse! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije