RECEPT

Recept: namaz iz jajčevcev

Ponudimo ga s kruhom ali krekerji, lahko pa vanj namakamo korenčkove palčke.
Fotografija: FOTO: Maryna Iaroshenko/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Maryna Iaroshenko/Getty Images

Namaz iz jajčevcev bo navdušil ljubitelje posebnih okusov. Pripravimo ga v številnih različicah, lahko tudi zelo pikantnega, če mu dodamo malo čilija. Lahko ga obogatimo z žlico ali dvema kisle smetane, če želimo, da bo bolj redek, pa namesto smetane vmešamo grški jogurt.

Tudi z začimbami in zelišči smo lahko bolj pogumni, čeprav ni treba pretiravati, ker imajo jajčevci izjemno bogat in poln okus. Namaz lahko pripravimo dan ali dva vnaprej, v hladilniku ga hranimo v zaprti posodi. Okusen je tudi topel, poskusimo ga dodati k testeninam. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije