OKUSNO

Recept: vratovina s čebulo

Imenitno kosilo, ki bo vzelo ravno toliko časa kot najpreprostejša juha.
Fotografija: FOTO: Larik_malasha/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Larik_malasha/Getty Images

Kadar nimamo časa, da bi se uro ali več vrteli po kuhinji za pripravo kosila, ubiramo bližnjice. Izberemo jedi, za katere sestavine samo stresemo v lonec in pustimo, da se jed sama kuha. Tako običajno pripravljamo juhe in mineštre, lahko pa tudi kakšno mesno jed.

V našem receptu niti čebule in česna ne sesekljamo in pražimo, ampak ju kar sveža dodamo mesu. Na ta način lahko meso pripravimo tudi za dan, dva ali več vnaprej, saj bo v hladilniku brez težav zdržalo ves teden. Količino čebule, ki jo dodajamo, prilagodimo temu, koliko želimo omake.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije