RECEPT

Recept: zaviti grisini z makom

Preprost prigrizek, ki ga hitro pripravimo in ponudimo k pivu.
Fotografija: FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
FOTO: Špela Ankele

Kaj gre najbolje k pivu? Ker je okusov piva res veliko in se raztezajo od svetlih do temnih, so tudi jedi, ki se podajo zraven, raznolike. Največkrat k napitku postrežemo burger, krekerje in grisine. Priprava slednjih je res enostavna. Tokrat smo uporabili ostro moko, s katero so ti grisini postali res hrustljavi in so se med peko čudovito obarvali.

Posuli smo jih z makom in grobo mleto morsko soljo, namesto tega lahko uporabimo semena navadnega ali črnega sezama, nariban sir, zeliščno sol ... A pozor: tako so dobri, da jih boste naslednjič raje zamesili v dvojni količini! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije