RECEPT

Ribja juha

Ribe so lahko prebavljive in okusne, enkrat si privoščimo pečene, drugič v juhi, izjemoma ocvrte.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Ribe naj bi bile na jedilniku vsaj enkrat na teden, še bolje pogosteje, običajno jih pečemo ali cvremo. A to še zdaleč ni vse, kako jih lahko pripravimo.

Odlične so v brodetih, skupaj z morskimi sadeži ali brez njih, prijetna popestritev domače kuhinje pa je bistra ribja juha, ki je zelo enostavna za pripravo in je primerna celo za popolne kuharske začetnike.

Uporabimo katero koli ribo, belo ali plavo, pazimo le, da bomo čim bolj natančno odstranili kosti. K ribji juhi ponudimo kos kruha, vanjo lahko zakuhamo pest riža. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije