RECEPT

Ričet (recept)

Priprava priljubljene jedi na žlico je enostavna, z različnimi dodatki bo okus vselej drugačen.
Fotografija: FOTO: Olga Mazyarkina/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Olga Mazyarkina/Getty Images

Po starih receptih se v ričetu obvezno kuha kos prekajenega mesa, slanine ali klobasa. Preverjeno pa je okusen tudi, če to sestavino izpustimo in naredimo vegansko različico.


V mešani družbi lahko meso ali klobaso skuhamo posebej in ju jedi dodamo naknadno, tudi tako bo okusna. Prav tako lahko fižol nadomestimo z grahom, poleg korenja pa lahko dodamo še kolerabo ali krompir. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij