RECEPT
Sadna bovla iz lubenice
Iz poletnega sadja in najljubšega čaja pripravimo poletno bovlo, s katero bomo popestrili večerno vrtno zabavo.
Odpri galerijo
Poleti, ko je sadja v izobilju, pripravljamo najrazličnejše jedi, prigrizke, sladice in pijače, ki prijetno osvežijo in hkrati nasitijo. Pripravimo brezalkoholne koktajle, smutije, sokove ali preprosto vodo z limono. Sadje uporabimo ne le za okus, temveč tudi za okras, vse skupaj pa popestrimo z meto, meliso in ingverjem.
Na pikniku ali vrtni zabavi pripravimo sadno bovlo, za katero kot posodo uporabimo izdolbeno lubenico. Priprava nam ne bo vzela prav veliko časa, gostje pa bodo nad postreženim gotovo navdušeni. Ne glede na to, kakšne napitke pripravljamo, se dela lotimo dovolj zgodaj, da jih bomo lahko dodobra ohladili.
Na pikniku ali vrtni zabavi pripravimo sadno bovlo, za katero kot posodo uporabimo izdolbeno lubenico. Priprava nam ne bo vzela prav veliko časa, gostje pa bodo nad postreženim gotovo navdušeni. Ne glede na to, kakšne napitke pripravljamo, se dela lotimo dovolj zgodaj, da jih bomo lahko dodobra ohladili.