RECEPT

Sendvič s piščancem in gobami

Za zgodnjo večerjo pripravimo sendvič s piščancem, ki ga obogatimo z gobami in svežo zelenjavo.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Sendvič je zelo priročen obrok za na pot, v službo ali šolo, saj ne potrebujemo pribora, da bi ga pojedli. Seveda si ga privoščimo tudi doma, v tem primeru ga lahko še bolj bogato obložimo, pripravimo pa lahko toplega. Poleg dobrega kruha ne smejo manjkati namazi, po želji suhe mesnine ali popečeno sveže meso, nepogrešljiva sestavina je sveža zelenjava, ki popestri okus.


Pogosto se v sendviču znajdejo namazi iz zelenjave, žitaric ali stročnic, kot je humus iz čičerike, pa tudi iz svežih sirov. Za pripravo ni nobenih omejitev, pazimo le, da se okusi sestavin med seboj ne tepejo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije