Slanica: najboljši način za pripravo zares sočnega piščanca
Pri peki mesa je ohranjanje sočnosti kuharjeva najvišja prioriteta. To ni vedno najlažja naloga, kar še posebno velja pri pustih, manj mastnih kosih.

Odpri galerijo
FOTO: Midva Kuhava
Midva kuhava
02.06.2020 ob 07:56
02.06.2020 ob 07:56
Najlažji in najučinkovitejši način, kako meso prepričati, da ostane tudi po peki sočno, je uporaba slanice, v katero ga potopimo za več ur.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Več iz te teme:
Priporočamo
Ste slišali, kako je Klakočar Zupančič nagovorila množico? »Jasno, kdo so izdajalci«
Eksplozija v Rožni dolini: dve osebi v smrtni nevarnosti
Od papeža se je pred zaprtjem krste poslovilo četrt milijona ljudi, med njimi tudi Robert Golob in Tina Gaber
Znano, kdo je najboljši! Olimpija ubranila naslov državnega prvaka
Komentarji:
22:45
Policijski hranilnik
Priporočamo
Ste slišali, kako je Klakočar Zupančič nagovorila množico? »Jasno, kdo so izdajalci«
Eksplozija v Rožni dolini: dve osebi v smrtni nevarnosti
Od papeža se je pred zaprtjem krste poslovilo četrt milijona ljudi, med njimi tudi Robert Golob in Tina Gaber
Znano, kdo je najboljši! Olimpija ubranila naslov državnega prvaka