KAVČIČEVI NAČRTI

Slovenski kuhar napovedal kulinarični manifest

Smeli načrti enega najboljših slovenskih kuharjev Tomaža Kavčiča; gostinci in kulinarika pomemben del turističnega mozaika.
Fotografija: Med najboljšimi kuharji v regiji so zagotovo: Teo Fernetich (San Rocco, Brtonigla), Tomaž Kavčič (Gostilna pri Lojzetu, Zemono) in Rudi Štefan (Pelegrini, Šibenik). FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Med najboljšimi kuharji v regiji so zagotovo: Teo Fernetich (San Rocco, Brtonigla), Tomaž Kavčič (Gostilna pri Lojzetu, Zemono) in Rudi Štefan (Pelegrini, Šibenik). FOTO: Špela Ankele

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij