RECEPT

Solata z rdečo peso

Zelo dobro se ujame s pomarančo.
Fotografija: FOTO: Drong/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Drong/Getty Images

Pri solatah ni pravil, ki si jih ne bi drznili kršiti. Slano gre s sladkim, kislo z grenkim, zelenjava s sadjem, to pa s sirom ali mesom. Pravkar je čas, da preizkušamo različne kombinacije z rdečo peso, ki jo lahko skuhamo ali spečemo, privoščimo pa si tudi surovo, ki je tudi najbolj zdrava. K okusu rdeče pese, ki spominja na zemljo, se imenitno poda sladkobna pomaranča, vse pa zaokrožimo z grenkasto rukolo.


Današnji recept nam pravi, da si pri sestavljanju solat lahko privoščimo še tako nemogoče kombinacije, pa bodo zagotovo zadovoljile zahtevne jedce. Namesto pomaranče se izvrstno obnese tudi grenivka. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije