RECEPT
Špargljeva juha
Kremne juhe navadno pripravimo z dodatkom kisle ali sladke smetane.
Odpri galerijo
Za mnoge brez juhe ni kosila ali večerje. Pravzaprav bi lahko jedli samo to, juho. V tem letnem času imamo na voljo najrazličnejšo zelenjavo, iz katere jo lahko skuhamo.
Še vedno so aktualni šparglji, ena od prvih vrst pomladne zelenjave, ki so nekoč veljali za aristokratsko živilo. No, danes si jih lahko privoščimo vsi. Znani so kot zelo zdravo živilo, ki naj bi poleg marsičesa še krepili spolno moč pri moških. Še en razlog več, da si jih pripravite.
Še vedno so aktualni šparglji, ena od prvih vrst pomladne zelenjave, ki so nekoč veljali za aristokratsko živilo. No, danes si jih lahko privoščimo vsi. Znani so kot zelo zdravo živilo, ki naj bi poleg marsičesa še krepili spolno moč pri moških. Še en razlog več, da si jih pripravite.