KUHARICA TEDNA

Teja Šmid: čili z mesom (FOTO)

Na srednji gostinski šoli v Radovljici je učila kuharstvo in osnove strežbe.
Fotografija: Čili z mesom. FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Čili z mesom. FOTO: Špela Ankele

Preden je začela delati kot vodja kuhinje v radovljiškem lokalu Grajski lounge & pub, je Teja Šmid na Gorjušah vodila turistično kmetijo. Na srednji gostinski šoli v Radovljici je učila kuharstvo in osnove strežbe, vodila bolnišnično kuhinjo, tudi kuhinjo v domu starejših občanov in delala še kaj.

Teja Šmid.<strong> </strong>FOTO: Špela Ankele
Teja Šmid. FOTO: Špela Ankele
»Ko me je Jure Kuralt, ki je začetnik ulične prehrane v tem delu Gorenjske, prosil, naj se pridružim ekipi, sem to z veseljem sprejela,« je dejala Teja Šmid, ki je v preteklosti pomagala zasnovati tudi jedilnike nekaterih drugih gorenjskih restavracij. Tokrat so se v radovljiškem lokalu, ki ima po novem tudi ponudbo hrane, odločili, da pripravijo sodobne različice ulične prehrane, ki temeljijo na lokalnih sestavinah. Med vsemi burgerji in drožastimi pogačami smo za danes izbrali skodelico toplega in ravno prav pikantnega čilija z mesom, ki bo v teh že malo bolj hladnih dneh še kako teknil!







Priprava jedi 1. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 1. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 2. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 2. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 3. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 3. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 4. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 4. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 5. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 5. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 6. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 6. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 7. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 7. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 8. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 8. FOTO: Špela Ankele


Priprava jedi 9. FOTO: Špela Ankele
Priprava jedi 9. FOTO: Špela Ankele

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije