RECEPT

Veganske rožnate palačinke

Najhvaležnejša za to delo je rdeča pesa.
Fotografija: FOTO: Zulejka Javeršek (Uglašena kuhinja)
Odpri galerijo
FOTO: Zulejka Javeršek (Uglašena kuhinja)

Kako preprosto je popestriti hrano z barvami, ki so čisto naravne in jih lahko najdemo na vrtu! Najhvaležnejša za to delo je rdeča pesa, ki ima res močno barvilo, in kdo ne mara rožnate hrane?


To so ameriške palačinke, torej take bolj debele in blazinaste,« je o receptu zapisala Zulejka Javeršek, avtorica bloga Uglašena kuhinja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij