IMENITNA PREDJED

Vloženi jajčevci (RECEPT)

Imenitna predjed ali priloga k mesnim in drugim jedem.
Fotografija: Jajčevce operemo, osušimo in odrežemo neuporabne dele. FOTO: Lena Zajchikova, Getty Images
Odpri galerijo
Jajčevce operemo, osušimo in odrežemo neuporabne dele. FOTO: Lena Zajchikova, Getty Images

Za vlaganje uporabljamo zrele, a čvrste plodove, najbolj okusni so v oljčnem olju. Prav tako bodo okusni, če jih vlagamo v prevretek kisa in začimb. Dobro zaprte kozarce spravimo tudi za ozimnico.

Vloženi jajčevci so imenitna predjed, ki jo postrežemo s kruhom, lahko jih dodajamo sendvičem in mnogim drugim jedem, na primer pečenemu mesu, jedem z žara, zelo dobro se ujamejo s siri. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije