DOMAČI TOBLERONE

Ste že navdušili goste z domačim tobleronejem?

Domača čokolada toblerone je lahko odlična popestritev prihajajočih praznikov.
Fotografija: S pravimi sestavinami toblerone lahko nastane tudi v domači kuhinji. FOTO: Depositphotos 
Odpri galerijo
S pravimi sestavinami toblerone lahko nastane tudi v domači kuhinji. FOTO: Depositphotos 

Čokolada toblerone je posebna z več vidikov: zaradi teksture, oblike in okusa. In čeprav obstaja veliko različic te sladice, je treba priznati, da klasika še vedno najbolj prepriča.

S pravimi sestavinami ta lahko nastane tudi v domači kuhinji.

Postopek: 

  • Premešajte in prelijte na s peki papirjem obložen segret krožnik. Plast naj bo čimbolj tanka. Počakajte, da se ohladi.
  • Ostanek sladkorja penasto vmešajte z jajci.
  • Dodajte na pari stopljeno čokolado, med in preostanek narezanih lešnikov.
  • Karamelo z lešniki zdrobite na drobne koščke in vmešajte v maso. Dodajte še zmlete kekse.
  • Dobro zmešajte in maso nalijte v kalup za čokolado.
  • V hladilniku pustite, da se strdi in ohladi.

Recept s portala Miss7

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije