ČIŠČENJE
Enostavno do čiste pečice
Ker v pečici pri visokih temperaturah pripravljate okusne jedi, se na njeni površini hitro pojavijo na videz nepremagljivi madeži.
Odpri galerijo
Pečica je nepogrešljiv gospodinjski aparat, vendar se, medtem ko v njej nastajajo okusne jedi, na njenih stenah zaradi visokih temperatur nakopiči tudi veliko trdovratne umazanije. To lahko odstranite s posebnimi čistili, ki so namenjena negi pečice, a vsebujejo veliko zdravju in okolju neprijaznih kemikaliji. Bolje se je zato zateči k naravnim načinom čiščenja. Za najučinkovitejšega potrebujete samo dva pripomočka: jedilno sodo in alkoholni kis ali sok limone.
Na enak način očistite tudi dno tega gospodinjskega aparata. Na stene nanesite pasto iz omenjenih sestavin, počakajte nekaj ur (lahko čez noč) in na koncu notranjost pečice zdrgnite, splaknite ter do suhega obrišite.
Kako ju uporabiti?
Vrata pečice posujte z jedilno sodo, to pa poškropite s kisom. Nastala bo pena, ko se bo mešanica prenehala peniti, pa površino zdrgnite s spužvasto gobico.Na enak način očistite tudi dno tega gospodinjskega aparata. Na stene nanesite pasto iz omenjenih sestavin, počakajte nekaj ur (lahko čez noč) in na koncu notranjost pečice zdrgnite, splaknite ter do suhega obrišite.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
13:00
Pomagamo si s paro