ODPRTA KUHINJA
Tedenski jedilnik: kosila, ki se jih ne moremo naveličati
Pomladi naravnost hlepimo po dobri čemaževi juhi, nikoli se ne branimo dobrega narastka, kaj šele bogate bolonjske omake.

Odpri galerijo
Čemaževa juha Marka Pavčnika (Foto: Črt Piksi)
Ponedeljek: Čemaževa juha, kot jo skuha mojster Marko Pavčnik
Okus, ki ga v juhah doseže chef Marko Pavčnik, je bil vedno »nekaj več«, pa nismo vedeli, zakaj. Zdaj vemo, kaj doda.
Torek: Piščanec po milansko
Hrustljave piščančje prsi in nežna sveža solatka. Kosilo za prve pomladne dni, ki ne vzame veliko časa.
Sreda: Kremasti špageti
Za vas imamo trik, da bo ta pomladna jed iz enega lonca, ki je lahko tudi samostojno kosilo, zares kremasta. Kot priloga pa se ti špageti izvrstno podajo k popečenemu lososu.
Četrtek: Najboljša bolonjska omaka
Odličen je kot dodatek k testeninam, je nepogrešljiv pri pripravi lazanje, poda se k njokom in še kaj bi lahko naštevali.
Petek: Narastek z blitvo
Zdrav obrok brez mesa. Pečen narastek narežemo in ponudimo kot glavno jed s sezonsko solato.
Več iz te teme:
Priporočamo
Nove podrobnosti fiaska izolske bolnišnice: 16-letna plesalka imela natrgane križne vezi
Huda nesreča v Mariboru: 23-letnica v steber javne razsvetljave, hudo je

To je noro, kar je Dončić naredil po vrnitvi v Dallas, sprejeli so ga z ovacijami, solz ni skrival (FOTO in VIDEO)
Znani slovenski politik stal pred svojo vilo: tako bi branil slovensko morje (VIDEO)
Komentarji:
Priporočamo
Nove podrobnosti fiaska izolske bolnišnice: 16-letna plesalka imela natrgane križne vezi
Huda nesreča v Mariboru: 23-letnica v steber javne razsvetljave, hudo je

To je noro, kar je Dončić naredil po vrnitvi v Dallas, sprejeli so ga z ovacijami, solz ni skrival (FOTO in VIDEO)
Znani slovenski politik stal pred svojo vilo: tako bi branil slovensko morje (VIDEO)