ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: kosila, ki se jih ne moremo naveličati

Pomladi naravnost hlepimo po dobri čemaževi juhi, nikoli se ne branimo dobrega narastka, kaj šele bogate bolonjske omake.
Fotografija: Čemaževa juha Marka Pavčnika (Foto: Črt Piksi)
Odpri galerijo
Čemaževa juha Marka Pavčnika (Foto: Črt Piksi)

Ponedeljek: Čemaževa juha, kot jo skuha mojster Marko Pavčnik

Okus, ki ga v juhah doseže chef Marko Pavčnik, je bil vedno »nekaj več«, pa nismo vedeli, zakaj. Zdaj vemo, kaj doda.

Torek: Piščanec po milansko

Hrustljave piščančje prsi in nežna sveža solatka. Kosilo za prve pomladne dni, ki ne vzame veliko časa.

Sreda: Kremasti špageti

Za vas imamo trik, da bo ta pomladna jed iz enega lonca, ki je lahko tudi samostojno kosilo, zares kremasta. Kot priloga pa se ti špageti izvrstno podajo k popečenemu lososu.

Četrtek: Najboljša bolonjska omaka

Odličen je kot dodatek k testeninam, je nepogrešljiv pri pripravi lazanje, poda se k njokom in še kaj bi lahko naštevali.

Petek: Narastek z blitvo

Zdrav obrok brez mesa. Pečen narastek narežemo in ponudimo kot glavno jed s sezonsko solato.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij