RECEPT

Ste jih že poskusili? To so najboljše testenine s šparglji

Namesto tradicionalnih italijanskih sestavin dodamo lokalne okuse.
Fotografija: FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
FOTO: Špela Ankele

Saj vemo, kaj sestavlja znamenito italijansko karbonaro: poleg špagetov še svinjske ličnice, poper, rumenjaki in pekorino. Slednjega lahko zamenjamo s parmezanom, lahko pa se v jed ujame tudi kak drug okus, denimo mladi sir iz kakšne slovenske mlekarne. Namesto sušenih svinjskih ličnic se lahko odločimo za slanino ali panceto. Zdaj, ko je čas za šparglje, lahko dodamo še te in jed zapeljemo v pomladne in lokalne okuse.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij