ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: najboljša kosila za pozdrav jeseni

Le nekaj dni nas še loči od jeseni, temperature pa so že take, da hrepenimo po odlični bučni juhi, zeljnih krpicah in drugih dobrotah, ki kraljujejo v tem letnem času.
Fotografija: Hitre zeljne krpice (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
Hitre zeljne krpice (Foto: Sonja Ravbar)

Ponedeljek: Stara klasika z ohrovtom in krompirjem

Gosto jed ponudimo s toplim opečenim kosom kruha. Še bolj uživamo, če stvari, namenjene užitku, s kom delimo.

Torek: Edini recept za bučno juho, ki ga potrebujete

Ključ je v dodatkih, izbiri prave buče in predpripravi (prej jo specite v pečici).

Sreda: Najhitrejše zeljne krpice

Moderna različica, ki omogoča, da si uteho iz otroštva skuhamo tudi med tednom. Krpice narežemo kar iz kupljenega testa za lazanjo.

Četrtek: Govedina po burgundsko

Zagotovo ste že slišali za to francosko jed iz enega lonca, ki slovi po vsem svetu. Če je še niste skuhali, je jesen pravi čas, da si jo privoščite.

Petek: Štruklji z jabolki

Obožujete jabolčni štrudelj? Menimo, da boste štruklje še bolj! Tako podobni so mu, a vseeno tako drugačni. Kar topijo se v ustih ...

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije