ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: Sezonska kosila, brez katerih ni poletja

Nekatere jedi so skoraj strogo vezane na letni čas. Pa ne, da izven sezone ne bi mogli dobiti sestavin. Pač pa imajo poletna kosila res poseben čar, ki se ga včasih splača čakati celo leto.
Fotografija: Marelični cmoki. (Foto: NoirChocolate/Getty Images)
Odpri galerijo
Marelični cmoki. (Foto: NoirChocolate/Getty Images)

Ponedeljek: Ne le paprike, tudi paradižnike lahko napolnimo in dobimo krasno poletno jed.

Torek: Recept za res dobre, o katerih bodo vsi govorili.

Sreda: Ravno prav rahlo testno z odličnim mareličnim polnilom.

Četrtek: Kumare v omaki, ki so najboljše ob prilogi krompirjevega pireja.

Petek: Kosilo, za katerega ne bo treba prižgati štedilnika.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije