ODPRTA KUHINJA
Prvomajski golaž: recept in trik sous chefa Gala Mavretiča za pravo gostoto in popoln okus
Delavske pravice, rdeči nageljni, kresovanje, dela prost dan in golaž. Te asociacije skočijo v ospredje, ko pomislimo na prvi maj. In ker je to kulinarični članek, se seveda osredotočamo na golaž. Da bo še boljši, nam je nekaj nasvetov nanizal Gal Mavretič, sous chef v ljubljanskem bistroju Georgie, pravi zvezdnik družbenih omrežij in tisti kuhar, ki nam je med nedavnim intervjujem omenil, da je ena od njegovih kuharskih strasti ravno golaž.

Odpri galerijo
Prvomajski golaž (Foto: Črt piksi)
Besedilo Špela Ankele
29.04.2025 ob 07:54
Več iz te teme:
Priporočamo
Skrb vzbujajoče besede mame pretepenega Tea: njegovo zdravstveno stanje se je poslabšalo
Slovenci zgroženi nad globo, ki jo je prejel upokojenec zaradi pomoči prijatelju, na Fursu odgovarjajo ...
Vodovodarja šef nagnal po dveh dneh bolniške odsotnosti. Poglejte, koliko mu mora zdaj plačati
Srb z enim gibom onesposobil moškega, ki je grozil z bombo na letu proti Škotski (VIDEO)
Komentarji:
Priporočamo
Skrb vzbujajoče besede mame pretepenega Tea: njegovo zdravstveno stanje se je poslabšalo
Slovenci zgroženi nad globo, ki jo je prejel upokojenec zaradi pomoči prijatelju, na Fursu odgovarjajo ...
Vodovodarja šef nagnal po dveh dneh bolniške odsotnosti. Poglejte, koliko mu mora zdaj plačati
Srb z enim gibom onesposobil moškega, ki je grozil z bombo na letu proti Škotski (VIDEO)