ODPRTA KUHINJA

Prvomajski golaž: recept in trik sous chefa Gala Mavretiča za pravo gostoto in popoln okus

Delavske pravice, rdeči nageljni, kresovanje, dela prost dan in golaž. Te asociacije skočijo v ospredje, ko pomislimo na prvi maj. In ker je to kulinarični članek, se seveda osredotočamo na golaž. Da bo še boljši, nam je nekaj nasvetov nanizal Gal Mavretič, sous chef v ljubljanskem bistroju Georgie, pravi zvezdnik družbenih omrežij in tisti kuhar, ki nam je med nedavnim intervjujem omenil, da je ena od njegovih kuharskih strasti ravno golaž.
Fotografija: Prvomajski golaž (Foto: Črt piksi)
Odpri galerijo
Prvomajski golaž (Foto: Črt piksi)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije

Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?


Potrjujem vse Sprejmem nujne Več informacij