EURO 2024

Dončić in ekipa za Kekove fante pred zgodovinsko tekmo: »Ajde, dajmo, naši!« (VIDEO)

Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 21.00 v Frankfurtu igrala osmino finala eura 2024.
Fotografija: FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X
Odpri galerijo
FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X

Slovenska nogometna reprezentanca bozvečer v Frankfurtu igrala osmino finala eura 2024. Tekmec bo Portugalska, ki je favorit. To pa so bili tudi Danci, Srbi in Angleži v prvem delu. Z vsemi pa je igrala neodločeno. To bi proti Portugalski pomenilo podaljške, kar bi bržčas zadovoljilo vsaj 6000 Slovencev, ki bodo na tekmi.

image_alt
Če boste stavili na Slovenijo, lahko zaslužite lepo vsoto denarja

Ob tem so se s posebnim posnetkom v podporo Kekovim fantom izkazali tudi Luka Dončić in kolegi iz reprezentance: »Vso srečo danes na tekmi. Pokazali ste, da ste prava ekipa, ponosni smo na vas. Verjemite vase in v zmago. Ajde, dajmo, naši

Nogometna vročica tudi na ulicah slovenskih mest

Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, z nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved. Za organiziran ogled tekme na prostem so se sprva odločili tudi v Celju, mestu aktualnih nogometnih državnih prvakov. Mestna občina Celje je za postavitev velikega ekrana izbrala Mestni park, a so se organizatorji zaradi slabega vremena odločili dogodek odpovedati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije