OLIMPIJSKI TRENUTKI

Kaj počne sredi televizijskega prenosa, so se spraševali mnogi (VIDEO)

Jimmer Fredette, košarkar iz Združenih držav Amerike, je bil med tekmo deležen masaže dimelj, posnetek pa je hitro obkrožil svet.
Fotografija: Potreboval je zdravniško pomoč. FOTO: Zaslonski posnetek, X
Odpri galerijo
Potreboval je zdravniško pomoč. FOTO: Zaslonski posnetek, X

Američani so po porazu proti Srbiji izgubili še proti Poljski (19:17), a vsi govorijo o posnetku, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih. Med dvobojem je košarkar iz Združenih držav Amerike Jimmer Fredette imel težave z dimljami, to se je videlo po bolečih grimasah na obrazu, zato je poiskal pomoč zdravnika.

Z masažo mu je pomagala fizioterapevtka. Tisti trenutek, ko mu je masirala dimlje, je ujela televizijska kamera, posnetek pa je zakrožil po vseh družbenih omrežjih. Komentarji o košarkarju dežujejo. Medtem ko nekateri pravijo, da se na njegovem obrazu vidi, da ga boli in da mu je težko in neprijetno, drugi menijo, da v masaži res uživa.

»To je zdravnikovo delo, poškodoval si je dimlje«, »Bolečina v dimljah ni šala«, »Šalo na stran, mislim, da res boli, poškodba dimelj ni šala«, »Dimlje so tako nenavaden kraj za bolečino. Tudi blizu drugih delov,« so le nekateri komentarji na družbenih omrežjih. Poglejte, potem se odločite. Mu je bila masaža všeč ali ne?

Fredette po porazu ni govoril z novinarji, kot poročajo mediji, je po poškodbi potreboval pomoč zdravnika in so ga čakale podrobne preiskave, a v ameriški ekipi pravijo, da niso zaskrbljeni, poroča informer.rs. 

Po družbenih omrežjih sta zaokrožila tudi spodnja posnetka, več posebnih olimpijskih trenutkih, ujetih v kamero, pa si lahko ogledate tudi tukaj.

Turški strelec Yusuf Dikec, ki je v torek skupaj s sotekmovalko Sevval Ilyada Tarhan osvojil srebrno medaljo med mešanimi ekipami v disciplini zračna pištola na 10 metrov, je na socialnih omrežjih postal prava senzacija.

To zmorejo le največji!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije