NEVERJETNI MET

Ne stavi z Dončićem! Z neverjetnim metom soigralca »olajšal« za sto tisočakov (VIDEO)

Ker zvezdniki NBA zaslužijo milijone, mu to verjetno ne bo predstavljalo velike težave.
Fotografija: Dereck Lively II, trener Jason Kidd in Luka Dončić. FOTO: Ethan Miller Getty Images Via Afp
Odpri galerijo
Dereck Lively II, trener Jason Kidd in Luka Dončić. FOTO: Ethan Miller Getty Images Via Afp

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je že neštetokrat pokazal svojo magijo v NBA, a to nekaterim še vedno ni dovolj, da bi vanjo povsem verjeli.

Lukov soigralec je tako plačal visoko ceno in privolil v eno izmed slabših športnih stav. Dereck Lively je namreč stavil z Dončićem, če gre verjeti Lukovim besedam, da ta ne bo zadel koša z ogromne razdalje, skoraj čez celo igrišče.

Lively, dvajsetletni center Dallas Mavericksov, je tako izgubil visoko vsoto denarja. Ker zvezdniki NBA zaslužijo milijone, mu to verjetno ne bo predstavljalo velike težave.

Luka je o stavi spregovoril na družbenih omrežjih, kjer se je pojavil posnetek z vprašanjem: »Koliko denarja je Lively izgubil, ker je Luka zadel met?«

Z brisačo po hrbtu

Zanimivo je, da je Dončić kratko odgovoril »100k«, torej 100 tisoč dolarjev, kar je vsota, za katero lahko kupiš stanovanje v Beogradu, in označil Livelyja, ki ga je na posnetku z brisačo jezno zadel v hrbet.

Kasneje se je oglasil tudi Lively in komentiral, da je to »s**nje, ki ga vidi vsak dan, noro«, ko je govoril o Luki.

Dončić je bil že prej znan kot košarkar, ki zadene mete iz vseh mogočih kotov in delov igrišča, zato bo Lively naslednjič zagotovo bolj pazil, v kaj se spušča.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije