TEŽAVE V RAJU

Nov škandal na Euru: žena zapustila reprezentanta pred tekmo proti Sloveniji?

Sredi nogometnega prvenstva naj bi zapustila nogometaša angleške reprezentance. Njun zakon je bil že dolgo v težavah.
Fotografija: Kieran Trippier FOTO: Lee Smith Reuters
Odpri galerijo
Kieran Trippier FOTO: Lee Smith Reuters

Zakon angleškega reprezentanta Kierana Trippier​ja je na trhlih nogah, če že ne na robu propada. Takšne dvome je podžgala njegova žena Charlotte, ki je pred tekmo proti Sloveniji na evropskem prvenstvu na Instagramu objavila skrivnostno sporočilo in možu nehala slediti na tem družbenem omrežju.

»Prej ali slej preboliš sranje, za katero si prisegal, da ga ne boš nikoli prebolel, in to je najboljši občutek na svetu,« je zapisala na Instagramu in dodala: »Sonce sije, vesel ponedeljek, moji angeli.« 

Potem je objavila fotografijo, na kateri sedi v avtu in posluša glasbo, medtem ko čaka svoje otroke pred šolo.

Vse to je njene sledilce napeljalo na sum o morebitni ločitvi.

Par je poročen od leta 2016 in ima tri sinove. Menda naj bi bil njun zakon že dlje »napet«, piše Daily Mail, par pa naj bi nesoglasja poskušal rešiti še pred začetkom Eura, so razkrili viri blizu paru.

V nasprotju z drugimi angleškimi ženami nogometašev se je 29-letna Charlotte odločila, da bo ostala doma in ne bo šla na prvenstvo podpirat svojega dragega.

Težave v raju

»Že dlje je znano, da stvari med njima ne delujejo dobro. V zakonu sta imela številne težave in poskušala sta jih rešiti, a se je izkazalo, da ne bo šlo zlahka. Charlotte je ostala v Angliji z otroki med Eurom, v nasprotju z drugimi ženami nogometašev, ki so letele na tekme v Nemčijo ... Zanimivo bo videti, kaj se bo z njima zgodilo po Euru,« je za Daily Mail razkril vir.

image_alt
Krvavi incident! Angleški navijači ujeti v pretepu med Srbi in Albanci

image_alt
Hiter je kot blisk! Slovencu namerili najvišjo hitrost na tem prvenstvu med vsemi igralci

Slutnje, da utegnejo biti v njunem raju težave, so se začele lani, ko so nogometaša Newcastla posneli, kako se plavolaski približuje v karaoke baru, kjer je s soigralci proslavljal uvrstitev v ligo prvakov. Na posnetku, ki je takrat pricurljal v javnost, je videti, kako objema skrivnostno žensko, nato pa jo je v nekem trenutku dvignil v naročje, medtem ko je množica okoli njiju prepevala. V tem času je bila Charlotte v Španiji, kamor sta se preselila, ko je on igral za Atletico Madrid.

Pred tem je priznala, da je bila selitev zanjo zelo težka.

»Ko sva se prvič preselila v Madrid, sem bila dolgo sama. Počutila sem se tako osamljeno, ljudje ne vidijo te strani ... Približno štiri mesece kasneje sem možu rekla: 'Ne vem, ali bom lahko ostala tukaj, počutim se depresivno, tukaj nimam družine ne prijateljev,« se je takrat izpovedala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije