PO TEKMI S SLOVENIJO

Po tekmi s Slovenijo sledil škandal v lokalu: nogometaš se je stepel z navijačem

Po tekmi s Slovenijo so imeli srbski nogometaši prost dan, da si zbistrijo misli in se pripravijo na ključno tekmo z Dansko. Namesto počitka je vratar Vanja Milinković - Savić zašel v težave.
Fotografija: Vanja Milinković-Savić  FOTO: Bernadett Szabo Reuters
Odpri galerijo
Vanja Milinković-Savić  FOTO: Bernadett Szabo Reuters

Srbski nogometaši so se z velikimi pričakovanji odpravili na evropsko prvenstvo v Nemčiji, opogumljeni z izjavami predsednika Aleksandra Vučića, ki si je zaželel zmage nad Hrvaško.

Vendar so izpadli že v prvem krogu tekmovanja.

Po vrnitvi v Srbijo so igralci odšli na počitnice, a se je razkril še en škandal. Po poročanju n1info.ba. se je vratar Vanja Milinković-Savić med prostim dnem na prvenstvu v kavarni stepel z navijačem.

»Kaj počneš tukaj? Ti bi moral biti v karanteni, ti pa piješ!« je srbskemu vratarju, ki na Euru ni odigral niti minute, jezno vrgel navijač.

Milinković-Savić se je ob tem razjezil, preklinjal navijača in ga udaril. Varnostniki so ju ločili, srbski vratar pa je po incidentu zapustil lokal.

Lastnik lokala je s pomočjo šefa srbske zveze poskušal prikriti incident, a mu ni uspelo. Novica se je razširila med navijači in na koncu dosegla tudi srbske medije.

Preberite še:

image_alt
Matjaž Kek uspešen tudi kot natakar

image_alt
Dončićeve besede Kekovim fantom odmevajo: poglejte, kaj je povedal (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije