KOLESARSTVO

Se pred odhodom na OI lahko še kaj spremeni? Roglič pravi, da so bili dogovorjeni drugače

V taboru Primoža Rogliča pravijo, da so vrata še odprta, Pogačar pa je jezen, ker na seznamu ni njegove partnerice.
Fotografija: Primož Roglič je v Tokiu osvojil zlato. FOTO: Ina Fassbender Afp
Odpri galerijo
Primož Roglič je v Tokiu osvojil zlato. FOTO: Ina Fassbender Afp

Tik pred olimpijskimi igrami v Parizu je po objavi imen, ki bodo na OI zastopala slovenske barve, vroče tudi v slovenskem kolesarskem taboru. Na seznamu so Tadej Pogačar, Matej Mohorič, Luka Mezgec, Jan Tratnik, Eugenija Bajuk in Urška Pintar. Novica, da na seznamu ni aktualne državne prvakinje Urške Žigart, je mnoge presenetila. Presenetila je tudi novica, da na seznamu ni Primoža Rogliča.

Novica, da Žigartova ne bo nastopila na OI, je razburila tako njo kot njenega partnerja Tadeja Pogačarja, ki sta včeraj o tem na družabnih omrežjih delila svoje mnenje.

Glede Rogliča pa se je razširila vest, da ni izkazal pravega zanimanja za nastop na olimpijskih igrah, a zdaj prihajajo v iz njegovega štaba popolnoma drugačne informacije. Po poročanju Igorja Tominca, novinarja Vala 202, njegov tabor pravi, da Roglič ni zavrnil nastopa na igrah v Parizu. Dodaja, da naj bi bilo dogovorjeno, da se o nastopu na cestni dirki dogovorijo po dirki po Franciji, ki je trenutno še v teku. Dodal je še, da so vrata še odprta in da se ekipa lahko še spremeni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije