MODNI DETAJL

Selektor Italije zasluži tri milijone evrov na leto in nosi takšno uro, presenečeni boste

Nogometaši in nogometni trenerji radi nosijo drage ure. Eden tistih, ki ne sodi v ta kliše in je ljubitelj ur, je Luciano Spalletti.
Fotografija: Luciano Spalletti FOTO: Jennifer Lorenzini. Reuters
Odpri galerijo
Luciano Spalletti FOTO: Jennifer Lorenzini. Reuters

Med EURO 2024 italijanski selektor nosi temno modro biokeramično uro znamke Swatch, model Swatch Moonswatch Mission to Neptune. Kot vsak Italijan tudi Luciano Spalletti posveča veliko pozornosti modnim detajlom.

Temno modra ura se popolnoma ujema z barvami posebej oblikovanih oblek italijanske reprezentance, ki jih izdeluje modno podjetje Armani. Ura, ki jo nosi Luciano Spalletti, ni draga, mirno lahko rečemo, da je poceni in da si jo lahko privošči vsak državljan, ne le v Italiji, ampak tudi v Sloveniji.

Cena te ure je 300 evrov, kar govori samo o skromnosti Luciana Spallettija in o tem, da je trener italijanske nogometne reprezentance varčen in preudaren človek.

Italijan je med najbolje plačanimi trenerji na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Letna plača Luciana Spallettija znaša 3.000.000 evrov, toliko kot Ronalda Koemana, prvega selektorja Nizozemske. Oba si delita peto mesto.

Najbolje plačani trener na EURO 2024 je Anglež Gareth Southgate (5.800.000 evrov), sledijo Nemec Julian Nagelsmann (4.800.000 evrov), Portugalec Roberto Martinez (4.000.000 evrov) in Francoz Didier Deschamps (3.800.000 evrov), poroča kurir.rs.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije