NOGOMET

VIDEO: Trenerju se je »snelo«, poglejte, kaj je naredil tokrat

Jose Mourinho je spet dvignil prah.
Fotografija: Znesel se je nad zabojnikom za pijačo. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Znesel se je nad zabojnikom za pijačo. FOTO: Reuters

Temperamentni portugalski trener Jose Mourinho je znova poskrbel za svojevrstno samopromocijo. Na tekmi lige prvakov med Manchester Unitedom in ekipo Yong Boys je imel nov izpad, posnetek pa je že postal spletni hit.

Mourinho je namreč najprej brcnil v zabojnik s pijačo njegovega kluba, drugega pa zgrabil in z vso močjo vrgel na tla. Ob tem bi pomislili, da se je spet ujezil zaradi katere od sodniških odločitev. Toda Portugalec je na tak način pravzaprav proslavljal gol za zmago, ki ga je v zadnji minuti tekme zabil Marouane Fellaini.

Televizijski komentatorji so znova kritizirali njegovo vedenje, sam pa jim je na novinarski konferenci odgovoril v svojem slogu: »Večina tistih, ki komentirajo nogometne tekme, nikoli v življenju ni bila na igrišču. Vse, ki govorijo o izražanju čustev na klopi, bi povabil, da se usedejo tja in se prelevijo v vlogo trenerja. No, ali pa, če jim je ljubše biti na počitnicah na Barbadosu, naj gredo raje kar pred televizijo in uporabijo daljinca. To je veliko bolj udobno kot sedenje na klopi. Prepričan sem, da pravi nogometni trener ne bo nikoli kritiziral drugega zaradi obnašanja ob igrišču. Za tiste z udobnim življenje pa je drugače,« je dejal.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije