LIGA NARODOV

Slovenija poražena po 12-tih tekmah! Haaland zabil dva gola in postal norveški rekorder

Za nameček pa je 'na hitro' odšel še dosedanji Kekov pomočnik Boštjan Cesar, ki bo očitno novi trener Maribora.
Fotografija: FOTO: Ntb Via Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Ntb Via Reuters

Slovenska nogometna reprezentanca je v Oslu na tretji tekmi lige narodov izgubila proti Norveški z 0:3 (0:1). Izbranci Matjaža Keka bodo naslednjo tekmo v ligi B in skupini B3 igrali v nedeljo ob 15. uri po slovenskem času, ko se bodo v Almatyju merili s Kazahstanom.

Slovenska vrsta je na težko gostovanje na sever Evrope prišla s kar nekaj težavami, kar nekaj igralcev je manjkalo zaradi poškodb in bolezni, za nameček pa je "na hitro" odšel še dosedanji Kekov pomočnik Boštjan Cesar, ki bo očitno novi trener Maribora.

Vse skupaj je bilo ob čvrstih in kakovostnih Norvežanih premalo za uspeh, Slovenija je tako na 12. medsebojni tekmi z Norvežani vpisala sedmi poraz ob dveh zmagah in treh remijih. To je bil sicer tudi prvi poraz slovenske vrste, potem ko je njen niz neporaženosti trajal 12 tekem (neupoštevajoč poraz proti Portugalski po enajstmetrovkah na EP).

V petek Slovence, ki ostajajo pri štirih točkah, Norvežani jih imajo sedem, čaka pot v Kazahstan, slednji je danes izgubil v Avstriji in ostaja pri eni točki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije