SP V NOGOMETU

VIDEO: Droge naredile svoje? Navijači so bili prepričani, da Maradono zadnjič vidijo živega

Od evforije do depresije.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

SANKT PETERBURG – Diego Maradona je na tekmi med Argentino in Nigerijo na svetovnem prvenstvu v nogometu, ki se je končala z zmago njegovega moštva z dve proti ena, priredil pravi šov. Mediji poročajo, da je pod vplivom stimulansa iz lističev koke doživel čustveni tobogan, ki ga je ponesel od evforije do depresije. 

Najprej je odplesal 'seksi ples' z navijačico Nigerije, s čimer je dodobra razjezil navijače. Potem se je s skoraj blaznim pogledom odzval na Messijev gol za 1 : 0, ko so Nigerijci izenačili pa je že spal. Dramatični gol Argentine za zmago in nadaljevanje tekmovanja v 86. minuti je legendarni igralec pospremil z novim valom evforije – s kazanjem sredincev vsemu svetu. Potem je omedlel in je po tekmi menda celo potreboval zdravniško pomoč.


Bolel ga je vrat

»Vsem želim sporočiti, da sem dobro. Nisem bil hospitaliziran. Med polčasom me je bolel vrat in mi je padel tlak. Pregledal me je zdravnik in mi priporočil, naj zapustim tekmo, a sem želel ostati in tvegati vse. Kam pa bi odšel? Poljubčke vsem, hvala za podporo,« je prek facebooka sporočil milijonom oboževalcev, ki so se ustrašili, da so idola zadnjič videli živega. 

Spomin na leto 1994

Spomnimo, prav zaradi uživanja kokaina je moral Maradona leta 1994 predčasno zapustiti svetovno prvenstvo v ZDA. Mnogi so prepričani, da tudi tokrat ni bilo drugače.







 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije