ROMEO BECKHAM

Lepa čast za Benjamina Šeška! Poglejte, kdo se je slikal z njegovim dresom (FOTO)

Z njim se je slikal sin legendarnega nogometaša Davida Beckhama Romeo. Tudi on se ukvarja z nogometom.
Fotografija: Njegova nogometna kariera se je v zadnjih letih lepo vzpenjala. FOTO: Lisi Niesner Reuters
Odpri galerijo
Njegova nogometna kariera se je v zadnjih letih lepo vzpenjala. FOTO: Lisi Niesner Reuters

Benjamin Šeško iz leta v leto postaja večji zvezdnik nogometa. S prestopom v RB Leipzig je njegova prepoznavnost postala še večja, saj gre za klub, ki je v pretekli sezoni nastopal v Ligi prvakov, v nemškem prvenstvu pa je zasedel visoko četrto mesto. Kako cenjen nogometaš je že, dokazujeta tudi sliki, ki ju je objavil njegov trenutni klub na Instagramu.

Na slikah lahko vidimo Romea Beckham, ki v rokah drži dres našega nogometaša. Gre za novo različico dresa nemškega kluba. Romeo Beckham je sicer sin legendarnega nogometaša Davida Beckhama in članice zelo znane glasbene skupine Spice Girls Victorie Beckham

Tudi Romeo je, tako kot je bil njegov slavni oče, nogometaš. Trenutno igra za Brentford. Ta klub je lani nastopal v angleški Premier ligi, kjer je zasedel 16. mesto. Bil je torej daleč od uvrstitve v Ligo prvakov, v kateri je že imel priložnost zaigrati Šeško.

David in Victoria imata sicer štiri otroke. Poleg Romea imata še sinova Brooklyna in Cruza ter hčerko Harper. O Brooklynu smo pisali v teh dneh, saj je pristal v bolnišnici.

image_alt
Sin Davida Beckhama s sliko iz bolnišnice prestrašil svoje oboževalce (FOTO)

image_alt
Benjamin Šeško poskrbi tudi za psihično in mentalno pripravljenost (Suzy)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije