NBA AS

Dončićeve besede Kekovim fantom odmevajo: poglejte, kaj je povedal (VIDEO)

Že v petek bo mogoče slovenskega superzvezdnika videti na delu na prijateljski tekmi z Brazilijo v Stožicah.
Fotografija: Luka Dončić sporoča, da Slovenija verjame v nogometaše. FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X
Odpri galerijo
Luka Dončić sporoča, da Slovenija verjame v nogometaše. FOTO: Zaslonski Posnetek Omrežje X

Prvič po nastopu v finalu lige NBA je pred mikrofone in kamere slovenskih medijev stopil Luka Dončić. Med drugim je povedal, da odločitev o igranju v reprezentanci ni bila enostavna, a hkrati samoumevna, saj je zanj velika čast zastopati barve Slovenije.

image_alt
Dončić Sloveniji sporočil: »Komaj čakam, da spet zaigram« (VIDEO)

»Zame je igranje košarke še vedno veliko veselje. Vsakič, ko se zbudim in vem, da je tisti dan tekma, sem dobre volje. Tudi zato nisem nikoli razmišljal, da letos ne bi igral za Slovenijo, čeprav moram priznati, da odločitev po tako dolgi sezoni ni bila povsem enostavna,« je pred treningom slovenske reprezentance v Stožicah povedal Luka Dončić.

Zanj je bil to šele prvi trening z reprezentanco, že v petek pa bo mogoče slovenskega superzvezdnika videti na delu na prijateljski tekmi z Brazilijo v Stožicah.

Slovenija verjame v nogometaše

Dončić pa je nekaj besed namenil tudi slovenskim nogometašem na evropskem prvenstvu v Nemčiji. »Uvrstitev Slovenije v osmino finala v nogometu je velika stvar. Cela Slovenija spremlja njihove nastope in drži pesti. Želim jim veliko sreče proti Portugalski in jim sporočam, da Slovenija verjame vanje

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije