ČUSTVENO

Kdo je moški, ki ga na internetu išče Cristiano Ronaldo? Video je postal viralen (VIDEO)

V videu, ki ga je objavil Ronaldo, neki navijač s pametnim telefonom snema in vmes med drugim čustveno vzklika »Ronaldo«.
Fotografija: Tako čustven je bil Ronaldov navijač. FOTO: Cristiano Ronaldo/zaslonska slika/V
Odpri galerijo
Tako čustven je bil Ronaldov navijač. FOTO: Cristiano Ronaldo/zaslonska slika/V

Cristiano Ronaldo že vrsto let velja za enega izmed največjih zvezdnikov športa. Kjer koli se pojavi, je deležen ogromno pozornosti. Marsikateri navijač pride na nogometne tekme predvsem zato, da njega vidi v živo. Če se Ronaldo na tekmi ne pojavi, je zato razočaranje razumljivo izjemno veliko. Očitno je prav takšno razočaranje doletelo enega izmed Ronaldovih navijačev, saj portugalski zvezdnik na včerajšnji tekmi za klub Al-Nassr, ki je igral proti klubu Al Kholood, ni igral.

Ronaldo je na svojem profilu na družbenem omrežju X objavil video, na katerem neki navijač s pametnim telefonom snema in vmes med drugim čustveno vzklika »Ronaldo«. Ob tem je zapisal: »Iščem ga! Vsaka informacija bi bila dobrodošla.« Zdi se, da je video nastal na včerajšnji tekmi.

Očitno se je prizor portugalskega nogometnega zvezdnika zelo dotaknil in se je odločil, da bo prišel do tega navijača. Zagotovo bo ta neznansko vesel, ko ga bo (če ga bo) kontaktiral Portugalec.

image_alt
Nogometni zvezdnik Ronaldo pozitiven na koronavirus

image_alt
Neverjetno, kakšne številke dosega Ronaldov kanal na YouTubu, ki ga je odprl te dni

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije