PETER VILFAN

Legendarni slovenski komentator se vrača! »Upam, da po dveletnem premoru še znam in zmorem!«

Peter Vilfan bo komentiral vse štiri tekme ljubljanskega turnirja zvezd Evrolige, tekme Cedevite Olimpije v ligi ABA in tekme lige NBA.
Fotografija: S svojim komentiranjem naredi košarkarske tekme še bolj zanimive. FOTO: Foto: Dejan Javornik
Odpri galerijo
S svojim komentiranjem naredi košarkarske tekme še bolj zanimive. FOTO: Foto: Dejan Javornik

Odlična novica za slovenske navijače. Peter Vilfan je na Facebooku sporočil, da bo spet komentiral košarkarske tekme. Legendarni komentator je razkril, da ga bomo lahko v vlogi komentatorja slišali na vseh štirih tekmah ljubljanskega turnirja zvezd Evrolige, za tem pa še na tekmah Cedevite Olimpije v ligi ABA in na tekmah lige NBA.

»Upam, da po dveletnem premoru še znam in zmorem! Košarka bo ponovno "doma" na KANALU A,« je Vilfan zapisal na Facebooku in s svojo vrnitvijo zagotovo razveselil marsikaterega košarkarskega navdušenca. Z zapisom je tudi razkril, na katerem kanalu ga bomo lahko poslušali. Zagotovo bo s svojimi čustvenimi in neposrednimi komentarji pripomogel k temu, da bo ogled košarkarskih tekem še bolj zanimiv.

Poslovil bi se že na svetovnem prvenstvu

Vilfan si je sicer pred časom želel, da bi se s komentatorskega mesta poslovil na lanskem svetovnem prvenstvu. To se ni zgodilo, saj prvenstva sploh ni komentiral.

V intervjuju za Slovenske novice je pred časom razkril, s kakšnimi besedami bi se poslovil: »Po finalu bi rekel, dragi gledalci in gledalke, to je bilo to, verjamem, da me imate že dovolj.« A ta scenarij se na srečo številnih navijačev ni uresničil.

image_alt
Nostalgični Peter Vilfan: Takrat sem bil tudi zadnjič pri maši ter prvič in zadnjič pri spovedi (Suzy)

image_alt
Peter Vilfan razkril, kaj bi rekel gledalkam in gledalcem po zadnji tekmi

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije