PREZGODNJE SLOVO

Poslednje fotografije Kobejeve hčerke vas bodo zadele v srce (FOTO)

Legendarni košarkar ni skrival, kako srečen je, da se njegova hči ukvarja s košarko.
Fotografija: Pokojna 13-letna Gianna Maria. FOTO: zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Pokojna 13-letna Gianna Maria. FOTO: zaslonski posnetek

Smrt Kobeja Bryanta in njegove hčerke Gianne Marie je pretresla svet. Šok ob tragediji so izrazile znane osebnosti s številnih področij, kar priča o tem, kakšna globalna legenda je bil Bryant.

V košarkarskem svetu je postajala vse bolj prepoznavna tudi njegova 13-letna hči, ki je stopala po očetovih stopinjah, saj je tudi sama trenirala in obiskovala številne košarkarske tekme. Bryant in Gianna sta bila v nedeljo na poti na košarkarsko tekmo, na katero pa nista prispela.



Legendarni košarkar je v medijih večkrat pokazal, kako srečen je, da se njegova hči želi ukvarjati s košarko. Na instagramu je pogosto objavljal fotografije z njenih tekem in jo v njeni rosni karieri bodril. Eno zadnjih Gianninih fotografij je objavil Bryant na instagramu, na njej pa njegova hčerka zabija koš v visokih petkah in v kratki črni obleki.



Pred dvema tednoma sta oče in hči prav tako potovala na košarkarsko tekmo, po kateri sta se družila z mlado košarkarico Hailyey Van Lith, Bryant pa je njune fotografije prav tako objavil na instagramu.


Lani se je družina razveselila še četrte hčerkice


Bryant je imel štiri hčerke. Z ženo Venesso sta imela 17-letno Natalio, 13-letno Gianno, triletno Bianko in malo Capri Kobe, ki se je rodila junija lani. Bryant je rojstvo hčerkice objavil na instagramu in razkril, kako so jo poimenovali. »Presrečni smo, da je na svet prišla naša deklica. 'Koko', je prišla,« je napisal takrat presrečni košarkar in dodal ključnik štiri princeske. Koko je le nadimek za Capri, medtem ko je v tragediji umrlo Gianne Maria ljubkovalno klical Gigi.



S hčerkami je bil zelo povezan in nedavno je najstarejši Natalii na instagramu čestital za rojstni dan. »Vse najboljše, moja punčka. Neskončno te imam rad. Za vedno boš moja mala princeska,« ji je sporočil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije