K SREČI JO JE DOBRO ODNESEL

Roglič razkril, zakaj je padel, in nasmejal z odgovorom glede dresov (VIDEO)

Kot je povedal, je na včerajšnji etapi zapeljal s ceste, nato je padel. Navijače je tudi pomiril, da ga nič ne boli.
Fotografija: Konec meseca ga lahko pričakujemo na dirki po Franciji. FOTO: Thomas Samson Afp
Odpri galerijo
Konec meseca ga lahko pričakujemo na dirki po Franciji. FOTO: Thomas Samson Afp

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič te dni nastopa na kriteriju po Dofineji, ki je odlična priprava za prihajajočo dirko po Franciji, ki se začne 29. junija. Tretja etapa se za Rogliča ni razpletla idealno, saj je padel. Televizijska slika je pokazala, da je imel zaradi padca na hrbtu strgan dres ter odrgnino na levem boku. Slovenski kolesar je kasneje za youtube kanal Cycling Pro Net pojasnil, kaj se je zgodilo.

Kot je povedal, je zapeljal s ceste, nato je padel. »Najhuje je, da nimam več dresov,« je šaljivo pokomentiral svoj padec. Seveda se ni bati, da bi mu teh res zmanjkalo. Njegova ekipa BORA-Hansgrohe jih ima zagotovo dovolj v zalogi. Navijače je tudi pomiril z odgovorom, da ga nič ne boli. 

Danes se kolesarji na kriteriju po Dofineji merijo na kronometru. Nato jih čakajo še štiri etape, najzahtevnejši in hkrati odločilni bosta zadnji, ki bosta gorski. 

Roglič je v preteklosti na tej dirki že slavil, in sicer leta 2022. Je pa to dirko pred njim (leta 2010) osvojil tudi Jani Brajkovič.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije