STROŠKI ZDRAVLJENJA

Schumacherjeva družina za zdravljenje porabila pravo bogastvo: številka vas bo osupnila

Zdravstveni stroški ogromni, prodalI njegovo premoženje.
Fotografija: Michael Schumacher. FOTO: Tony Gentile, Reuters Pictures
Odpri galerijo
Michael Schumacher. FOTO: Tony Gentile, Reuters Pictures

Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja ostaja zavito v tančico skrivnosti. Pred desetimi leti si je legendarni voznik formule 1 pri padcu med smučanjem hudo poškodoval glavo, o njegovem stanju pa ni znanega skoraj nič.

image_alt
Schumacher v javnost zaradi lepotice iz Bosne? Nevrokirurg komentiral: »Vse kaže, da se ne počuti dobro«

V javnosti pa se je znova pojavil podatek o tem, koliko je njegova družina porabila za zdravljenje. Tako italijanski časnik Corrierre dello Serra trdi, da gre za znesek v višini kar 70 milijonov evrov.

Zdravstveni stroški ogromni, družina prodala njegovo premoženje

Ena najpomembnejših terapij pri njegovem zdravljenju je terapija z matičnimi celicami, katere namen je spodbuditi regeneracijo živčnega sistema, poškodovanega po hudem padcu. In čeprav je Schumacher v svoji uspešni karieri zaslužil bogastvo, so bili zdravstveni stroški ogromni, zato je morala družina prodati njegovo zbirko ur, zasebno letalo in počitniško hišo na Norveškem.

image_alt
Poteza Schumacherjeve hčerke ga je zgrozila: »Zakaj bi nekdo izbrisal tako veliko ime?«

Spomnimo, pred nekaj tedni se je v javnosti pojavila govorica, da se je Schumacher udeležil poroke svoje hčerke, a tega ne more z gotovostjo potrditi nihče, nekateri pa o tem močno dvomijo. »Glede na razpoložljive podatke mislim, da ne živi ravno aktivno. Vse kaže na to, da se ne počuti dobro,« meni finski nevrokirurg Jussi Posti in dodaja: »To nakazuje, da je verjetno v istem stanju zadnje desetletje. Dvomim, da se je na tej stopnji kar koli nenadoma spremenilo. Bolniki si opomorejo, če si lahko kaj moči povrnejo do dveh let, nato pa se običajno določi stopnja okrevanja

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije