SLABO

Če boste stavili na Slovenijo, lahko zaslužite lepo vsoto denarja

Zmaga Slovenije je po napovedi uradnih stavnic malo verjetno.
Fotografija: Benjamin Šeško na trening slovenske nogometne reprezentance v Nemčiji. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Benjamin Šeško na trening slovenske nogometne reprezentance v Nemčiji. FOTO: Leon Vidic, Delo

Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 21. ur igrala težko pričakovano tekmo v Frankfurtu proti Portugalski, ki velja za favorita. Tekmo si bo ogledalo vsaj 6000 Slovencev, stadion pa sprejme 50.000 ljudi.  

Portugalska velja za favorita in tudi stavnice kažejo na zmago ekipi portugalskega stratega Roberta Martineza. Kvota ta zmago Portugalske znaša 1,37, remi je ovrednoten s kvoto 5,22, medtem ko stavnice za slovensko zmago kažejo kvoto kar 10,6. 

Izbranci Matjaža Keka so tako med navijači zelo podcenjeni, kar pa ne pomeni, da ne morejo narediti senzacije. Ne nazadnje je treba spomniti na prijateljsko marčevsko tekmo v Stožicah, ko si Slovenci slavili z 2:0 proti Portugalski.  

Na družbenem omrežju Tik-tok je zakrožil tudi posnetek dveh žogic s slovensko in portugalsko zastavo, ki naj bi napovedovali zmago. Avtor posnetka si je zamislil pravilo, da tista od žogic, ki bo prva zašla v odtok umivalnika, naj bi nocoj zmagala. V tem primeru je odtok napovedal zmago Portugalski. Več v videoposnetku spodaj:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije