SREČAL LEGENDARNEGA GRKA

To pa je srečanje: Dončić je imel priložnost spregovoriti s svojim vzornikom (VIDEO)

Spregovoril je z nekdanjim grškim košarkarjem Vassilisom Spanoulisom. Grk je bil nekoč eden izmed boljših evropskih košarkarjev.
Fotografija: Dončić pred dnevi v Ljubljani. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Dončić pred dnevi v Ljubljani. FOTO: Jože Suhadolnik

Včerajšnja kvalifikacijska tekma za nastop na prihajajočih olimpijskih igrah, na kateri sta se pomerili košarkarski reprezentanci Slovenije in Grčije, se za naše košarkarje ni razpletla po njihovih željah. Naša reprezentanca je tekmo izgubila z rezultatom 96:68, zaradi česar se ni uvrstila na novo veliko tekmovanje. Naš prvi zveznik Luka Dončić nad razpletom tekme seveda ne more biti zadovoljen, saj je prišel v reprezentanco zato, da jo popelje na novo veliko tekmovanje. Je pa lahko zadovoljen s tem, da je po tekmi srečal nekdanjega grškega košarkarja Vassilisa Spanoulisa. Kot je znano, je ta njegov vzornik.

Na posnetku, ki ga je objavila Košarkarska zveza Slovenije, lahko vidimo, da sta se Dončić in Spanoulis srečala v enem izmed hodnikov dvorane v Pireju. Kot so zapisali v naši košarkarski zvezi, se je srečanje zgodilo po tekmi. Dončić je bil zaradi snidenja z Grkom vidno zadovoljen, zadovoljen pa je bil seveda lahko tudi Grk, ker je lahko spregovoril z enim največjih košarkarskih zvezdnikov ta hip, ki utegne v kratkem postati celo obraz lige NBA.

Dončića zdaj čaka premor do začetka priprav na naslednjo sezono lige NBA. V reprezentanci ga utegnemo videti čez eno leto, ko bo evropsko prvenstvo. Se pa more naša reprezentanca tja še uvrstiti. Z dvema zmagama brez poraza je trenutno prva v svoji kvalifikacijski skupini.

image_alt
Po razočaranju v Grčiji se je oglasil Dončić: »Ne obžalujem, da ...«

image_alt
Slovenske olimpijske sanje so končane, Grki so nadigrali našo reprezentanco

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije