RECEPT

Kanapeji

Hren se dobro ujame s sirom, skuto in jogurtom; sirni namaz s hrenom zlahka pripravimo sami.
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Namesto klasičnega velikonočnega pogrinjka, na katerega med drugim spadata šunka in hren, pripravimo majhne kanapeje, za grižljaj ali dva, ki bodo prav tako vsebovali vse praznične sestavine.

Šunko lahko zamenja pršut ne glede na izbiro pa naj bo meso narezano čim bolj tanko. V skuto zamešamo nariban hren, lahko dodamo še trdo kuhano jajce, ki smo ga poprej drobno narezali oziroma nadrobili. Za pomladni pridih poskrbimo z drobno sesekljanim drobnjakom, ki ga poberemo na vrtu ali kupimo na tržnici.
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Namesto krekerjev lahko uporabimo francoski kruh, zelo okusni bodo tudi grižljaji s črnim kruhom. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije