Boštjan Romih zna speči izvrstno hrano (Suzy)
Voditelja Boštjana Romiha je mama kot najstnika naučila peči odličen kruh, z omamno dišečim in domačim hlebčkom je celo osvojil srce svoje žene, pred tremi leti oziroma v času epidemije pa se je posvetil peki kruha z drožmi oziroma t. i. kislim testom, nad katero ga je navdušila mojstrica Anita Šumer. Ta je droži delila z našim voditeljem – in takrat se je vse skupaj tudi začelo.
»Dala mi je žličko 'Rudla' in mi razložila, kako naj ga ohranjam pri življenju in iz njega razvijam svoje droži. Dobil sem Rudlovega potomca v kozarcu, ki sem ga poimenoval Mojmir,« nam je takrat zaupal voditelj, ki je Mojmirja ves ta čas uspešno vzgajal oziroma ohranjal pri življenju. Iz droži se je naučil peči izvrsten kruh, ki ga njegovi domači obožujejo, še posebno najmlajša hči Lila, naš voditelj pa brbončice svojih domačih rad razvaja tudi s francoskimi bagetami, slastnimi štručkami, odlično mu uspeva tudi testo za pico.