POSEBNA ČAST

Igor Jagodic nagrajen za življenjsko delo

Izkušnje si je nabiral pri najbolj znanih mojstrih slovenske in svetovne kulinarike in postal eden od njih.
Fotografija: Izkušnje si je nabiral pri najbolj znanih mojstrih slovenske in svetovne kulinarike in postal eden od njih.
Odpri galerijo
Izkušnje si je nabiral pri najbolj znanih mojstrih slovenske in svetovne kulinarike in postal eden od njih.

Kuharskega mojstra Igorja Jagodica ni treba posebej predstavljati, saj njegovo ime poznajo vsi, ki jim je blizu vrhunska kulinarika. Chef ene najprestižnejših ljubljanskih kulinaričnih ustanov je svojim dosežkom, med njimi je tudi Michelinova zvezdica, dodal prav posebnega.

Združenje mladih gostincev JRE (Jeunes Restaurateurs), ki je nastalo v Parizu leta 1974, mu je podelilo posebno priznanje za dosedanje delo, s tem pa si je kot prvi Slovenec prislužil avtomatsko priključitev združenju.

»To se zgodi le redko, v Sloveniji prvič,« so na Jagodica ponosni v restavraciji Strelec na Ljubljanskem gradu, kjer ustvarja že vrsto let.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije