Ne zavedamo se prav dobro, v kakšnem raju živimo
Če poznaš užitne rastline, si lahko mimogrede pripraviš slasten obrok, trdi poznavalka divjih rastlin Katja Rebolj.

Odpri galerijo
Dr. Katja Rebolj, raziskovalka lokalnih jedilnih in zdravilnih rastlin. FOTO: Dejan Javornik
Ajda Janovsky
19.06.2020 ob 12:00
19.06.2020 ob 12:11
Katja Rebolj je doktorica biokemije in molekularne biologije, strastna ljubiteljica narave in izvrstna poznavalka divjih rastlin. Prav te, ki so že nekaj let tudi stalne gostje njene kuhinje, so ji prinesle prepoznavnost – pred kratkim je o njih namreč spregovorila v Netflixovi seriji Restavracije na robu (Restaurants on the Edge).
Več preberite tukaj.
Več preberite tukaj.
Več iz te teme:
Priporočamo
Vrag odnesel šalo? Ste slišali Lahovnika, kako resno svari pred razmerami v Sloveniji?
Branko Grims že ve! Razložil ozadje električnega mrka, Jože P. Damijan pripravil komplet za preživetje
Ste videli, kaj mu je zabrusil Dončić? »Utihni, pič**!« (VIDEO)
So Golob, Gabrova in zakonca Musar na pogrebu kršili protokol? Ksenija Benedetti odgovarja
Komentarji:
Priporočamo
Vrag odnesel šalo? Ste slišali Lahovnika, kako resno svari pred razmerami v Sloveniji?
Branko Grims že ve! Razložil ozadje električnega mrka, Jože P. Damijan pripravil komplet za preživetje
Ste videli, kaj mu je zabrusil Dončić? »Utihni, pič**!« (VIDEO)
So Golob, Gabrova in zakonca Musar na pogrebu kršili protokol? Ksenija Benedetti odgovarja